Aktiemarkedet, børser i dag
Aktiekurser af 71229 virksomheder i realtid.
Aktiemarkedet, børser i dag

Aktiekurser

Aktiekurser online

Aktiekurser historie

Aktie markedskapitalisering

Udbytte aktier

Gevinst fra aktier

Finansielle rapporter

Rating aktier af virksomheder. Hvor kan man investere penge?

Namsung Corp. aktiekurser historie i 1999

AktiekursNamsung Corp. i Sydkoreanske won diagram i 1999. Namsung Corp. værdi historie i Sydkoreanske won i 1999.
Tilføj til widgets
Tilføjet til widgets

Namsung Corp. aktier veksling i Sydkoreanske won prisudviklung historie, diagram 1999

Vi holder en historie om prisen på alle aktiekurser for hvert år. Du kan finde ud af historien med aktiekurser på Namsung Corp. i Sydkoreanske won her for hvert år og for en anden periode. Hele historien om Namsung Corp. aktiekurs i Sydkoreanske won for hvert år. Historien med aktiekursen for Namsung Corp. i Sydkoreanske won fra 2014 til 2024 for hvert år. Her vises lagerprisen på Namsung Corp. i Sydkoreanske won fra 2014 til 2024.

Noteringerne af aktierne i Namsung Corp. pr. 1999 ændrede sig til 0%. Den laveste pris på aktierne i Namsung Corp. pr. 1999 var 590 Sydkoreanske won. Den højeste værdi af 004270.KS-aktier pr. 1999 var 590 Sydkoreanske won.

Vis:
til

Namsung Corp. Sydkoreanske won værdi historie

Historien om Namsung Corp. på diagrammet er på vores hjemmeside. En graf over historien over aktiekurser på Namsung Corp. i Sydkoreanske won siden 2014 med et tilbud på hvert år. Du kan se historien om ændringer i aktiekursen for Namsung Corp. til Sydkoreanske won over adskillige år på kortet på denne side. Hold markøren over diagrammet og se det nøjagtige Namsung Corp. aktiekurs i Sydkoreanske won for det valgte år. Brug værktøjstipene på grafen over citater i Namsung Corp. i Sydkoreanske won.

 
Dato Sats
December 1999 Fra 590 Til 590 KRW

Aktier Namsung Corp.

Finans Namsung Corp.

Du kan se historietabellen over Namsung Corp. aktiekurs siden 2014 på webstedet. Disse aktiekurser på Namsung Corp. i Sydkoreanske won i tabellen for hvert år er gratis her. En online tabel over historien med tilbud på Namsung Corp. lagre i Sydkoreanske won for hvert år siden 2014 blev oprettet på denne side. For at se Namsung Corp. citater i Sydkoreanske won for 1999 for hver måned, skal du klikke på linket 1999 i tabellen over år. Historien om Namsung Corp. aktiekurs for ethvert valgt år er gratis tilgængelig, hvis du klikker på årets link i tilbudshistorikstabellen.

En ændring i aktiekursen over en lang periode er tydeligt synlig på vores side om historien om aktiekursen. Stigningen og faldet af Namsung Corp. bestande i Sydkoreanske won siden 2014. Forøg og fald på Namsung Corp. aktiekurs i Sydkoreanske won hvert år for: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 år. På vores side er der en historie om kurserne for alle aktiekurser i enhver valuta.

Onlinehistorie med tilbud på et aktiekurs i enhver valuta i alle år er her. En gratis historie med tilbud på alle aktiekurser i de sidste 5 år i dette afsnit af webstedet allstockstoday.com Aktiekurser i fortiden for hvert år. Klik på året i tabellen for at finde ud af historien om aktiekursen på Namsung Corp. i Sydkoreanske won.