Aktiemarkedet, børser i dag
Aktiekurser af 71229 virksomheder i realtid.
Aktiemarkedet, børser i dag

Aktiekurser

Aktiekurser online

Aktiekurser historie

Aktie markedskapitalisering

Udbytte aktier

Gevinst fra aktier

Finansielle rapporter

Rating aktier af virksomheder. Hvor kan man investere penge?

GeneReach Biotechnology Corp. aktiekurser historie i 2012

AktiekursGeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar diagram i 2012. GeneReach Biotechnology Corp. værdi historie i Taiwanske ny dollar i 2012.
Tilføj til widgets
Tilføjet til widgets

GeneReach Biotechnology Corp. aktier veksling i Taiwanske ny dollar prisudviklung historie, diagram 2012

Historien med aktiekurs for enhver dato og for ethvert år du kan finde hos os. Historien med aktiekurser online for ethvert år er her. Hele historien om GeneReach Biotechnology Corp. aktiekurs i Taiwanske ny dollar for hvert år. Historien med aktiekursen for GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar fra 2014 til 2024 er tilgængelig på denne side. Alle tilbud på GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar fra 2014 til 2024 er her.

Noteringerne af aktierne i GeneReach Biotechnology Corp. pr. 2012 ændrede sig til -4.598%. Den laveste pris på aktierne i GeneReach Biotechnology Corp. pr. 2012 var 41.5 Taiwanske ny dollar. Den højeste værdi af 4171.TWO-aktier pr. 2012 var 45 Taiwanske ny dollar.

Vis:
til

GeneReach Biotechnology Corp. Taiwanske ny dollar værdi historie

Grafen over historien til GeneReach Biotechnology Corp. aktiekurs i Taiwanske ny dollar viser alle tilbud i de sidste 5 år. En graf over historien over aktiekurser på GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar siden 2014 med et tilbud på hvert år. En gratis graf over historien om aktiekursen for GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar det seneste år. Aktiekurshistorikgrafen har interaktive anvisninger. Hold markøren over grafen. Brug værktøjstipene på grafen over citater i GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar.

 
Dato Sats
December 2012 Fra 41.5 Til 45 TWD
November 2012 Fra 43.5 Til 43.6 TWD

Aktier GeneReach Biotechnology Corp.

Finans GeneReach Biotechnology Corp.

Historien om aktiekursen for GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar er i tabellen for hvert år. Disse aktiekurser på GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar i tabellen for hvert år er gratis her. Historik over aktiekursen i tabellen: GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar er tilgængelig hvert år: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Historik for aktiekursen for hvert år i måneder er tilgængelig ved at klikke på årets link i historikstabellen over aktiekurser. Månedlige citater af GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar, kan du se om du klikker på årets link i historietabellen for året.

Skøn, hvor meget aktiekursen har ændret sig over et år, 2 år eller 5 år. Se et diagram over citater over lang tid. Stigningen og faldet af GeneReach Biotechnology Corp. bestande i Taiwanske ny dollar siden 2014. Den langsigtede dynamik af GeneReach Biotechnology Corp. i Taiwanske ny dollar over et årti er muligt at estimere på denne side. Vælg en anden valuta i stedet for Taiwanske ny dollar for at finde ud af historien til GeneReach Biotechnology Corp. i denne valuta.

Vælg et andet aktiekurs i stedet for en GeneReach Biotechnology Corp. for at finde ud af historien på dens pris i Taiwanske ny dollar. En gratis historie med tilbud på alle aktiekurser i de sidste 5 år i dette afsnit af webstedet allstockstoday.com Gratis database over GeneReach Biotechnology Corp. aktiekurs i Taiwanske ny dollar fra 2014 til 2024 online nu. Historien om GeneReach Biotechnology Corp. aktiekurs for ethvert valgt år er gratis tilgængelig, hvis du klikker på årets link i tilbudshistorikstabellen.