Aktiemarkedet, børser i dag
Aktiekurser af 71229 virksomheder i realtid.
Aktiemarkedet, børser i dag

Aktiekurser

Aktiekurser online

Aktiekurser historie

Aktie markedskapitalisering

Udbytte aktier

Gevinst fra aktier

Finansielle rapporter

Rating aktier af virksomheder. Hvor kan man investere penge?

Cynk Technology Corp. aktiekurser historie i 2021

AktiekursCynk Technology Corp. i dollars diagram i 2021. Cynk Technology Corp. værdi historie i US dollar i 2021.
Tilføj til widgets
Tilføjet til widgets

Cynk Technology Corp. aktier veksling i dollars prisudviklung historie, diagram 2021

Du kan finde ud af historien med aktiekurser på Cynk Technology Corp. i US dollar her for hvert år og for en anden periode. Hele historien om Cynk Technology Corp. aktiekurs i US dollar for hvert år. Cynk Technology Corp. historie for enhver dato. Historien med aktiekursen for Cynk Technology Corp. i US dollar fra 2014 til 2024 er tilgængelig på denne side. Gratis database over Cynk Technology Corp. aktiekurs i US dollar fra 2014 til 2024 online nu.

Noteringerne af aktierne i Cynk Technology Corp. pr. 2021 ændrede sig til 0%. Den laveste pris på aktierne i Cynk Technology Corp. pr. 2021 var 0.0001 US dollar. Den højeste værdi af CYNK-aktier pr. 2021 var 0.0001 US dollar.

Vis:
til

Cynk Technology Corp. US dollar værdi historie

På grafen over historien for aktiekursen for Cynk Technology Corp. i US dollar kan du se den lange historie med ændringen i værdien af aktiekvote. Historien om Cynk Technology Corp. på diagrammet er på vores hjemmeside. Historien om aktiekursen på grafen i 5 år på webstedet allstockstoday.com For at finde ud af den nøjagtige aktiekurs for det forløbne år skal du holde musen over grafen over historien til Cynk Technology Corp. aktiekurs i US dollar. Brug værktøjstipene på grafen over citater i Cynk Technology Corp. i US dollar.

 
Dato Sats
Marts 2021 Fra 0.0001 Til 0.0001 USD

Aktier Cynk Technology Corp.

Finans Cynk Technology Corp.

Historien om Cynk Technology Corp. aktiekurs i US dollar pris er tilgængelig i tabellen for hvert år siden 2014. Historien om aktiekursen for Cynk Technology Corp. i US dollar er i tabellen for hvert år. En online tabel over historien med tilbud på Cynk Technology Corp. lagre i US dollar for hvert år siden 2014 blev oprettet på denne side. Månedlige citater af Cynk Technology Corp. i US dollar, kan du se om du klikker på årets link i historietabellen for året. Du kan se aktiekursen på Cynk Technology Corp. i US dollar for hvert år og for hver måned. Klik på årets link.

En ændring i aktiekursen over en lang periode er tydeligt synlig på vores side om historien om aktiekursen. Skøn, hvor meget aktiekursen har ændret sig over et år, 2 år eller 5 år. Se et diagram over citater over lang tid. Den langsigtede dynamik af Cynk Technology Corp. i US dollar over et årti er muligt at estimere på denne side. På vores side er der en historie om kurserne for alle aktiekurser i enhver valuta.

I vores database kan du se historien om ethvert aktiekurs i en hvilken som helst valuta i de sidste år. En gratis historie med tilbud på alle aktiekurser i de sidste 5 år i dette afsnit af webstedet allstockstoday.com Aktiekurser i fortiden for hvert år. Historien om Cynk Technology Corp. aktiekurs for ethvert valgt år er gratis tilgængelig, hvis du klikker på årets link i tilbudshistorikstabellen.