Aktiemarkedet, børser i dag
Aktiekurser af 71229 virksomheder i realtid.
Aktiemarkedet, børser i dag

Aktiekurser

Aktiekurser online

Aktiekurser historie

Aktie markedskapitalisering

Udbytte aktier

Gevinst fra aktier

Finansielle rapporter

Rating aktier af virksomheder. Hvor kan man investere penge?

Nippon Paint Holdings Co., Ltd. aktiekurser historie i 2009

AktiekursNippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro diagram i 2009. Nippon Paint Holdings Co., Ltd. værdi historie i Euro i 2009.
Tilføj til widgets
Tilføjet til widgets

Nippon Paint Holdings Co., Ltd. aktier veksling i Euro prisudviklung historie, diagram 2009

Vi holder en historie om prisen på alle aktiekurser for hvert år. Historien med aktiekurs for enhver dato og for ethvert år du kan finde hos os. Hele historien om Nippon Paint Holdings Co., Ltd. aktiekurs i Euro for hvert år. Historien med aktiekursen for Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro fra 2014 til 2024 er tilgængelig på denne side. Her vises lagerprisen på Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro fra 2014 til 2024.

Noteringerne af aktierne i Nippon Paint Holdings Co., Ltd. pr. 2009 ændrede sig til 0%. Den laveste pris på aktierne i Nippon Paint Holdings Co., Ltd. pr. 2009 var 4.42 Euro. Den højeste værdi af NI7.F-aktier pr. 2009 var 4.42 Euro.

Vis:
til

Nippon Paint Holdings Co., Ltd. Euro værdi historie

Grafen over historien til Nippon Paint Holdings Co., Ltd. aktiekurs i Euro viser alle tilbud i de sidste 5 år. En graf over historien over aktiekurser på Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro siden 2014 med et tilbud på hvert år. En gratis graf over historien om aktiekursen for Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro det seneste år. Du kan finde ud af den nøjagtige Nippon Paint Holdings Co., Ltd. kurs på diagrammet, hvis du holder musepekeren over den valgte dato. Brug værktøjstipene på grafen over citater i Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro.

 
Dato Sats
December 2009 Fra 4.42 Til 4.42 EUR

Aktier Nippon Paint Holdings Co., Ltd.

Finans Nippon Paint Holdings Co., Ltd.

Historien om aktiekursen for Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro er i tabellen for hvert år. Disse aktiekurser på Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro i tabellen for hvert år er gratis her. En online tabel over historien med tilbud på Nippon Paint Holdings Co., Ltd. lagre i Euro for hvert år siden 2014 blev oprettet på denne side. Månedlige citater af Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro, kan du se om du klikker på årets link i historietabellen for året. For at se Nippon Paint Holdings Co., Ltd. citater i Euro for 2009 for hver måned, skal du klikke på linket 2009 i tabellen over år.

En ændring i aktiekursen over en lang periode er tydeligt synlig på vores side om historien om aktiekursen. Stigningen og faldet af Nippon Paint Holdings Co., Ltd. bestande i Euro siden 2014. Den langsigtede dynamik af Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro over et årti er muligt at estimere på denne side. På vores side er der en historie om kurserne for alle aktiekurser i enhver valuta.

Vælg et andet aktiekurs i stedet for en Nippon Paint Holdings Co., Ltd. for at finde ud af historien på dens pris i Euro. En gratis historie med tilbud på alle aktiekurser i de sidste 5 år i dette afsnit af webstedet allstockstoday.com Aktiekurser i fortiden for hvert år. Klik på året i tabellen for at finde ud af historien om aktiekursen på Nippon Paint Holdings Co., Ltd. i Euro.