Aktiemarkedet, børser i dag
Aktiekurser af 71229 virksomheder i realtid.
Aktiemarkedet, børser i dag

Aktiekurser

Aktiekurser online

Aktiekurser historie

Aktie markedskapitalisering

Udbytte aktier

Gevinst fra aktier

Finansielle rapporter

Rating aktier af virksomheder. Hvor kan man investere penge?

Seven & i Holdings Co., Ltd. aktiekurser historie i 2006

AktiekursSeven & i Holdings Co., Ltd. i dollars diagram i 2006. Seven & i Holdings Co., Ltd. værdi historie i US dollar i 2006.
Tilføj til widgets
Tilføjet til widgets

Seven & i Holdings Co., Ltd. aktier veksling i dollars prisudviklung historie, diagram 2006

Vi holder en historie om prisen på alle aktiekurser for hvert år. Hele historien om Seven & i Holdings Co., Ltd. aktiekurs i US dollar for hvert år. Seven & i Holdings Co., Ltd. historie for enhver dato. Historien med aktiekursen for Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar fra 2014 til 2024 er tilgængelig på denne side. Historien med aktiekursen for Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar fra 2014 til 2024 for hvert år.

Noteringerne af aktierne i Seven & i Holdings Co., Ltd. pr. 2006 ændrede sig til -2.576%. Den laveste pris på aktierne i Seven & i Holdings Co., Ltd. pr. 2006 var 30.25 US dollar. Den højeste værdi af SVNDF-aktier pr. 2006 var 39.35 US dollar.

Vis:
til

Seven & i Holdings Co., Ltd. US dollar værdi historie

En graf over historien over aktiekurser på Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar siden 2014 med et tilbud på hvert år. Graf over historien med citater af Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar siden 2014 online og gratis. En gratis graf over historien om aktiekursen for Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar det seneste år. Hold markøren over diagrammet og se det nøjagtige Seven & i Holdings Co., Ltd. aktiekurs i US dollar for det valgte år. Brug værktøjstipene på grafen over citater i Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar.

 
Dato Sats
December 2006 Fra 30.25 Til 32.6 USD
November 2006 Fra 32.25 Til 32.25 USD
maj 2006 Fra 31.05 Til 39.35 USD

Aktier Seven & i Holdings Co., Ltd.

Finans Seven & i Holdings Co., Ltd.

Historien om Seven & i Holdings Co., Ltd. aktiekurs i US dollar pris er tilgængelig i tabellen for hvert år siden 2014. Historien om aktiekursen for Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar er i tabellen for hvert år. En online tabel over historien med tilbud på Seven & i Holdings Co., Ltd. lagre i US dollar for hvert år siden 2014 blev oprettet på denne side. Månedlige citater af Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar, kan du se om du klikker på årets link i historietabellen for året. Du kan se aktiekursen på Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar for hvert år og for hver måned. Klik på årets link.

Skøn, hvor meget aktiekursen har ændret sig over et år, 2 år eller 5 år. Se et diagram over citater over lang tid. Stigningen og faldet af Seven & i Holdings Co., Ltd. bestande i US dollar siden 2014. Den langsigtede dynamik af Seven & i Holdings Co., Ltd. i US dollar over et årti er muligt at estimere på denne side. Vælg en anden valuta i stedet for US dollar for at finde ud af historien til Seven & i Holdings Co., Ltd. i denne valuta.

Vælg et andet aktiekurs i stedet for en Seven & i Holdings Co., Ltd. for at finde ud af historien på dens pris i US dollar. Onlinehistorie med tilbud på et aktiekurs i enhver valuta i alle år er her. Gratis database over Seven & i Holdings Co., Ltd. aktiekurs i US dollar fra 2014 til 2024 online nu. Historien om Seven & i Holdings Co., Ltd. aktiekurs for ethvert valgt år er gratis tilgængelig, hvis du klikker på årets link i tilbudshistorikstabellen.